We’re bringing colour to yarn.
Kleur doet leven. Superdye is de toonaangevende ververij voor textielgaren. Voor veelkleurige en veeleisende klanten.
hank dyeing, chemset, space dyeing, strengenverven, Superdye, garen, ververij, Filip Tahon, textiel, tapijtgaren,
785
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-785,bridge-core-2.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Wij zijn Superdye

Superdye start waar anderen stoppen. Gelanceerd in 2011 verven we als textielververij alle soorten garen met een volledige focus op pure kwaliteit en flexibiliteit. Opdrachten van 1 tot 800 kilogram, van exclusieve tot industriële projecten. Daarvoor combineren we hoogstaande expertise met een liefde voor schoonheid. Zowel in afwerking als productiecapaciteit.

Onze locatie in Moeskroen is geen toeval. Dit is het hart van Belgische textielindustrie. Hier huist alle kennis en ervaring. Daar maken we dankbaar gebruik van. Niet voor ons, maar voor onze klanten.

Dit zijn onze klanten

Mode, decoratie, interieur of tapijt: we bedienen klanten uit heel wat sectoren en werelddelen. En toch hebben ze één zaak gemeen: een ultiem verlangen naar duurzame kwaliteit. Met textiel en kleur dat échter, glanzender of gewoon mooier is.

Van exclusieve garenbewerking tot kleur op industriële schaal. Dankzij uitgebreide capaciteit en grote flexibiliteit spelen we in op unieke noden. We maken het verschil door nog beter in te spelen op vragen, eisen en verwachtingen. Dat we daarin ver gaan, vinden wij logisch. Want niet het vraagstuk telt, wel het antwoord.

Zo maken we het verschil.

Maak kennis met Superdye en
onze 3 bijzondere troeven.
Samenwerken als partners

Als echte partner zitten we graag samen met u aan tafel, om te zoeken naar de oplossing die u het beste past.

Kwaliteit in elke fase

Een hoge mate van expertise en het gebruik van uitsluitend hoog-kwalitatieve producten en technieken. Dat is onze garantie voor topkwaliteit.

Flexibel werken, snel leveren

Hoge verwachtingen lossen we in. En moeten we snel schakelen, dan doen we dat gewoon. Ook voor snelle levertijden.

Color is the fruit of life.

Recent nieuws