Activiteiten
Kleur doet leven. Superdye is de toonaangevende ververij voor textielgaren. Voor veelkleurige en veeleisende klanten.
hank dyeing, chemset, space dyeing, strengenverven, Superdye, garen, ververij, Filip Tahon, textiel, tapijtgaren,
780
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-780,bridge-core-2.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Strengverven

Zeer egale kleuren met een uitstekende glans en blijvende tint. Doe een beroep op onze expertise in hank dyeing of strengverven. Door garens letterlijk onder te dompelen in een verfbad creëren we kleur van de hoogste kwaliteit: blijvend en duurzaam.
Strengverven is veelzijdig. Van fijne tot grove draad, van kleine tot grote batch: elke variatie is mogelijk.

Het precieze proces vraagt heel wat van onze ververs. Hun kennis en ervaring is doorslaggevend voor onze kwaliteit. En daar zijn we maar wat trots op. Het verfproces wordt continu bijgestuurd. Zo garanderen we de kleurvastheid en -echtheid van elke streng.

Uitblinken vraag tijd. Daarom kiezen we bewust voor een natuurlijk droogproces van de garens in een droogtunnel. Zo blijft de mooie structuur van het garen behouden. De gekleurde garen worden nauwkeurig op bobijnen verzameld. Klaar voor toepassingen in high-end tapijten, meubelstoffen, decoratie, mode en technisch textiel.

Chemset

Wolgaren voorbereiden voor een optimaal pinpoint-effect bij het tuften. Dat doen we met chemset. Door de fijne bewerking van wol ontstaat een heldere structuur voor tufttapijten van topkwaliteit. Chemset brengt het beste van wol tot leven. Net omdat deze techniek enkel wordt toegepast voor tapijten van de hoogste kwaliteit, gebruiken we enkel 100 procent Nieuw-Zeelandse scheerwol.

De delicate procedure is precisiewerk en creëert garen dat uitermate gefixeerd en gedetailleerd is.
Dankzij onze chemset-producten bieden we een complete service van start tot afwerking. We verzorgen niet enkel verftechnische service, maar ook de nodige voorbehandeling voor een resultaat van het allerhoogste niveau.

Uiteraard doen we dat in eigen huis. Zo kunnen we nog sneller inspelen op specifieke eisen en zijn we zeker van het beste resultaat.
Daar profiteren onze klanten dan weer van.

Space Dyeing 

Unieke veelkleurige effecten met tot 6 verschillende kleuren. . Met space dyeing of plaatselijk verven ontwikkelen we voor u op maat gekleurd garen vol leven. Subtiele combinaties of uitbundige kleuren: creëer uw eigen kleurrijke patroon. Voor de perfecte uitvoering zorgen wij.

Space dyeing vraag creativiteit en vakmanschap. En laat dat net twee eigenschappen zijn waar we van houden. Het meesterschap van onze verver krijgt hier alle kansen. Hij of zij combineert 2 tot 6 kleuren – die u zelf kiest uiteraard – op één streng voor een indrukwekkend kleurenspel.

Space dyeing is dé verftechniek voor uniek en spectaculair textiel. Intensief, ja. Maar ook heerlijk levendig en kleurrijk. Zowel voor een geraffineerde uitstraling als voor een overvloedig spektakel van kleur. De meerwaarde toont zich zowel bij meubelstoffen, decoratie, tapijt als kledij.